add wishlist show wishlist remove wishlist add compare show compare remove compare preloader

Bli kjent med oss!

Bli kjent med oss!

Hils på Ayo Oslo og teamet bak. Vi jobber for at du kan bruke klær som er bra for deg og for miljøet. Hos oss vet du at du får produkter av høy kvalitet og du vet hvor råvarene kommer fra. 

For at du skal bli bedre kjent med hvem vi er, så har vi svart på noen enkle, men gøyale spørsmål. Vi håper dette faller i smak. Følg oss gjerne på Instagram og Facebook for å bli enda bedre kjent med oss! 

Først ut er gründer og hun som sto bak hele ideen. Hils på Maria!

Maria

Maria Ayo Oslo

Mine interesser er overalt, alt fra mat, kunst, vitenskap, arkitektur, historie og kulturer. Mye henger sammen, og det er gøy å se hvordan og hvorfor ting henger sammen. Som person er jeg veldig nysgjerrig, noe som både er positivt og negativt - og må hele tiden balanseres. . Mye av drivkraften og ideen bak Ayo Oslo er å lære av fortiden for å legge til noe positivt i fremtiden. Jeg tror at ved å heve standardene, kan Ayo Oslo bidra til smart klesforbruk, noe som igjen vil påvirke verden positivt.

 

 

Enten eller 

Kaffe eller te? 
Kaffe! Så mørk og god på smak, slutter aldri å overraske.

Hund eller katt?
Hund! Alltid en pålitelig venn.

Hytte eller båt? 
Hytte, jeg liker ikke urolig sjø.

Strand eller by?
By, elsker å utforske og klarer ikke å sitte i ro. 

Vin eller øl? 
Vin, mye høyere alkoholprosent 😂

 

 

5 Kjappe!

Hva motiverer deg når du står opp om morgenen?
Ny dag, ny mulighet til å oppnå det jeg tror på. 

Hvilken dag i uka er din favorittdag?
Sunday = Funday = Snoozeday

Levende eller død, hve, vil du spise middag med?
Leonardo Da Vinci. En middag med Da Vinci kan umulig gå feil: en skaper, artist, innovatør, skulptør, ingeniør, maler, strateger og for det meste selvlært. Da Vinci er et geni!  Men vet jo ikke om han har noe humor, og dette er viktig for meg - så jeg tenker en middag med en levende person hvor jeg ville ledd meg ihjel ville kanskje vært med Otto Jespersen.

Hva har du i nattbordskuffen? 
Jeg har et glass med vann og et glass som er tomt - i tilfelle jeg vil, eller ikke vil ha en slurk vann midt på natten🤣

Nevn tre instagramkontoer som inspirer deg. 
@green_house.eco - hennes tilnærming til bærekraft og hvordan hun har delt bærekrftige emner opp i forskjellige rom, akkurat som et hus.
@radicalbroccoli - deres ærlighet i podcasten.
@honeyandroots - hennes tilnærming til en balansert og sunn livsstil.Med på teamet har hun fått med seg Mari og Kristine. Som studenter har de spesialisert seg i digital markedsføring og grafisk design. Mari holder til i Bergen og Kristine er i Oslo. Hjemmekontor og møter på zoom har gjort det mulig for oss å utvide horisonten og få etablert et fantastisk team som kan jobbe sammen på tvers av landet. Bli bedre kjent med Mari og Kristine.


Mari

Mari Ayo Oslo

Jeg har lenge hatt en interesse for mote og interiør. Samtidig har jeg en bakgrunn innen fornybar energi. Dagens bruk-og-kast-samfunn kan ikke fortsette hvis vi har lyst til å sette en stopper for klimaendringene. Å gjøre klesproduksjonen mer vennlig mot planeten vår er et steg i riktig retning. Ayo Oslo kan gå frem som et godt eksempel på en åpen varekjede med bærekraftig og etisk produksjon. Det er noe jeg vil være med på å formidle.

Enten eller 

Kaffe eller te?
Te. Har aldri lært meg å like kaffe, men elsker lukten.

Hund eller katt?
Hund. Bor med verdens søteste puddel. 

Hytte eller båt?
Den er veldig vanskelig. Elsker å dra på hytteturer, men jeg tilbringer alle solksinnsdager hjemme på båten. Så jeg må nesten si båt.

Strand eller by?
Den var enda vanskeligere. Selv om jeg er en byjente finnes det ikke noe mer magisk enn å tilbringe en hel dag på en folketom strand med en god bok. Men jeg er nok såpass rastløs av meg at jeg trenger tempoet man får i byen. Så jeg må si by. 

Vin eller øl?
Vin.

 

5 Kjappe! 

Hva motiverer deg når du står opp om morgenen?

Det er som regel dagens gjøremål. Jeg må innrømme at jeg ikke har en veldig “mindful” tilnærming på det - når alarmen ringer drar jeg meg ut av sengen og kommer i gang med dagen. 

Hvilken dag i uka er din favorittdag? 
Helt klart fredag. Da kan man dra hjem og slappe av med ekstra god samvittighet etter å jobbet en hel uke. 

Levende eller død, hvem vil du spise middag med? 
Jeg har vært så heldig at jeg har hatt alle fire besteforeldre tilstede mesteparten av livet. Men for snart tre år siden døde morfaren min. Så han skulle jeg gjerne likt å spise middag med han igjen. Da helst kjøttkakene hans, de var helt fantastiske!

Hva har du i nattbordskuffen?
Jeg har faktisk ikke nattbord. Men jeg har alltid en vannflaske og leppepomade i vinduskarmen ved siden av sengen. 

Nevn tre instagramkontoer som inspirer deg.
@sherriewebster
@amyfuchsia
@gubiofficial


Kristine

Kristine Ayo Oslo

Jeg er den i gruppa med dårlig humor og alltid et smil om munnen. Jeg sier aldri nei takk til en utfordring. Som designer har jeg et unikt blikk for fargekombinasjoner og hvordan ting passer sammen. Ved å kombinere dette med digital markedsføring klarer jeg å se de løse trådene for å få en merkevare til å bli enda bedre. 

Enten eller?

Kaffe eller te?
Må bli kaffe! Elsker smaken og lukten, finnes ikke en bedre måte å starte dagen på.

Hund eller katt?
Hund, alltid hatt hund (tre labradorer i oppveksten). Hunder har så fine måter å fortelle at de er glad i deg på og mennesker burde lære av hunder. 

Hytte eller båt?
Her må jeg velge hytte. Ingenting er som å sitte på hytta med gode venner - sommer eller vinter - spille spill, lage god mat og ha noe godt i glasset og glemme alt av tid og sted. Det er her de ekte historiene og minnene fester rot.

Strand eller by?
By, ingen tvil. Jeg elsker byer og hvordan de er bygget opp av historie, kultur, mennesker og alt de har å tilby innenfor disse kategoriene.

Vin eller øl?
Dette er kanskje den vanskeligste, liker begge deler like godt! Men øl er alltid min go to når jeg er ute. Med mindre jeg nyter en flere retters middag med tilpasset vinpakke.

5 kjappe!

Hva motiverer deg når du står opp om morgenen?
Hva denne dagen kan gi meg, nye ting å oppleve. Og kaffe!

Hvilken dag i uka er din favorittdag? 
Mandag! Denne dagen gjør meg ekstra motivert til å gjøre ting litt bedre enn forrige uke.

Levende eller død, hvem vil du spise middag med? 
Den siste boka jeg hørte på lydok var “Hyttebok fra helvete” av Are Kalvø. Jeg kjenner meg veldig igjen i det han skriver, og jeg har alltid syntes at Are Kalvø er en hysterisk morsom mann. Jeg tror vi kunne hatt det veldig morsomt på en middag sammen.

Hva har du i nattbordskuffen?
Jeg har ingen nattbordsskuff, men på nattbordet har jeg en bok jeg aldri kommer til å bli ferdig med, vekkerklokke med lysvekking, håndkrem og switchen min.

Nevn tre instagramkontoer som inspirer deg.
@hannelenesvegetar
@snillegucci
@pantone

  • No products in the cart.
This website uses cookies to ensure you get the best experience and also to improve it. By continuing to browse the site you are agreeing to the use of cookies. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen og også for å forbedre den. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet, godtar du bruk av informasjonskapsler.
Got it!