Som kunde skal du være tygg når du handler hos oss! 

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp. 

Vi tilbyr 30 dagers bytterett. 

Returen av varen forutsetter en gyldig retur, og dette vil si at varen er i originaltilstand /ubrukt. Alle merker og prislapper skal fortsatt sitte på, og i samme stand som da du mottok den. Varer med sminkeflekker, eller som har vært vasket og lignende anses ikke å være i originaltilstand og kan dessverre ikke returneres. 

Slik går du frem

Last ned returskjemaet her og legg den sammen med varen du ønsker å returnere. Husk at datoen for returen må være poststemplet innen de fristene som er angitt over. Du har ansvar for varen frem til den kommer frem til oss, og beløpet du betalte for varen vil bli overført din konto så fort vi har mottatt varen.  

Returadresse:

Ayo AS
Josefines gate 28 B
0351 Oslo

Reklamasjon

Hvis du mot formodning har fått en feilvare, ta kontakt med oss ved å sende oss en email til ml@ayooslo.com eller ring oss på tlf +47 922 188 63. 

  • No products in the cart.
This website uses cookies to ensure you get the best experience and also to improve it. By continuing to browse the site you are agreeing to the use of cookies. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen og også for å forbedre den. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet, godtar du bruk av informasjonskapsler.
Got it!