Arrow Fat Left Icon Arrow Fat Right Icon Arrow Right Icon Cart Icon Close Circle Icon Expand Arrows Icon Facebook Icon Instagram Icon Hamburger Icon Information Icon Down Arrow Icon Mail Icon Mini Cart Icon Person Icon Ruler Icon Search Icon Shirt Icon Triangle Icon Bag Icon Play Video

VÅR HISTORIE

 

Vår historie begynner med en mor som ikke fant skånsomme ullprodukter for hennes 1 år gamle sønn som lider av atopisk eksem. Ulltøy laget av kasjmir er usedvanlig mykt og behagelig for hennes sønn å bruke, og er heller ikke vanskelig å finne i butikkene. Utfordringen ligger i at kasjmirprodukter som tilbys i markedet gir lite eller ingen informasjon om opprinnelse og produksjonsprosessen. Med disse utfordringene ble Ayo Oslo etablert.

"Vi ønsker å gjøre det enkelt for forbrukeren å være tro mot sine etiske og miljømessige verdier. Det gjør vi ved å tilby ærlige produkter av fremragende kvalitet i tidløst design. ”

Maria Amor Lagmay, gründer Ayo Oslo.

Ayo Oslo er et norsk klesmerke som tilbyr sporbare kvalitetsplagg med lavt miljøavtrykk, laget av naturlige og økologisk ullfiber. Plaggene er designet i Norge med krav til ansvarlig og etisk forretningspraksis.

Vi bruker ullfiber som anses å være i luksussegmentet; kasjmir, yak og kamelull. Dyrene beiter fritt i naturlige omgivelser og behandles med den respekt som arven og tradisjonen til mongolske nomadegjetere krever. Innkjøp av råvarene bidrar til å styrke den økonomiske situasjonen for lokalsamfunnet, og nomadene deltar i et miljøprosjekt for å rehabilitere øko-balansen i beiteområdene. Vi donerer bort deler av fortjenesten til nomadene. 

Verdikjeden vi har utviklet er grundig og unik - og er støttet av Innovasjon Norge.  

Ayo Oslo ble lansert i Norwegian Fashion Week i februar 2017. Mottakelsen var overveldende positiv grunnet plaggenes høye kvalitet og den underliggende bærekraftige forretningsideen.  

Du kan også lese den engelske versjonen ved å bruke denne linken.

Les mer om Ayo Oslo i Green House, av greenfluencer Anja Stang.